De Koninklijke Van den Boer Groep B.V. is de holdingmaatschappij van onder andere Maison van den Boer, Oseven happening and food en FoodforHospitality. Met deze merken is zij actief in de Europese markt van corporate, public- en private events en zorgcatering. Naast event catering verzorgt dit familiebedrijf, dat is opgericht in 1906, de hospitality van sport- en entertainment venues, alsmede meerdaagse sport- en cultuur-evenementen. Food en gastvrijheid spelen daarin een hoofdrol. De onderneming is voornamelijk werkzaam binnen Nederland en Duitsland. Dit is waar de Koninklijke Van den Boer groep voor staat:

KWALITEIT
VAKMANSCHAP
DUURZAAMHEID
BELEVING
GASTVRIJHEID

Dish of food

MvdB logo

Maison van den Boer is een begrip in de wereld van party-service en evenementenorganisatie. Sinds 1906 heeft het familiebedrijf zich vanuit Veghel ontwikkeld tot een onderneming met diverse activiteiten in de hospitality branche: partycatering, gastronomie, venuecatering, evenementencatering en een full-service organisatiebureau.

Cafe Glace Maison Shake Oesters met citroen

Oseven logo

Oseven creƫert herinneringen. Herinneringen aan waanzinnige events, onvergetelijke avonden en sensationeel food. Oseven maakt je dromen waar, zet er een kers op en laat je nog maanden flabbergasted achter. Arrogant zijn we niet, zelfverzekerd wel: wij vinden onszelf de leukste evenementencateraar van Nederland! Omdat we altijd innoveren met fantastische gerechten. Omdat we onvergetelijke events neerzetten, echte happenings. Omdat we zoveel blije gezichten zien als wij een feest organiseren. En we zijn een bedrijf met ambitie: stilzitten zit niet in onze genen.

Burger paars O7 logo in mond Wheatshooter

FfH logo

FoodforHospitality wil met lekkere & gezonde voeding en oprechte gastvrijheid optimaal bijdragen aan de lichamelijke conditie en het welbevinden van mensen binnen iedere levensfase. FoodforHospitality biedt innovatieve, ambachtelijke en dagverse producten gericht op het individu, met aandacht voor persoonlijke voorkeur en situatie.

Snoeptrommeltje Bavarois Wraps pannetje

Contact

Laat vrijblijvend uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan nemen we graag contact met u op!

Contact Us

Oseven     Maison van den Boer     FoodforHospitality    
Oseven Maison van den Boer FoodforHospitality